Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lekári odkazujú vláde, že ak zákon prejde, začnú zbierať výpovede

.sita .zdravotníctvo

Podľa združenia je jasné, že predstierané rokovania zo strany vlády, bol len dymovou clonou a nie reálnou snahou o riešenie.

Lekári odkazujú vláde, že ak zákon prejde, začnú zbierať výpovede SITA/Jana Birošová Predseda Lekárskeho odborového združenia Peter Visolajský

predseda Lekárskeho odborového združenia (LOZ) Peter Visolajský uviedol, že ak zákon prejde, začnú zbierať výpovede. Štvrtkové hlasovanie a zrýchlené legislatívne konanie pri konsolidačnom balíčku, ktoré odignorovalo upozornenia lekárov a sestier, je podľa LOZ obrovským podrazom zdravotníkom a pacientom.

Podľa združenia je jasné, že mimoriadne zasadnutie vlády k zdravotníctvu aj predstierané rokovania zo strany vlády, bol len dymovou clonou a nie reálnou snahou o riešenie. „Odkazujeme vláde SR, že v momente schválenia zákona začíname so zberom výpovedí lekárov z pracovného pomeru,“ uvádza stanovisko.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite