Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Riaditeľ „Inštitútu ľudských práv“ Weisenbacher: Zabitie vodcu Hamasu je vojnový zločin. Naozaj?

.marian Jaslovský .názory

Mnohí ho považujú za zblúdilého ľavičiara, ale s jeho Inštitútom ľudských práv sa stretávame dosť často aj v príčetných médiách.

Marian Jaslovský

skupina ľudí, ku ktorej patrí, stopercentne podporuje terorizmus Hamasu, to je reálny fakt. Tvrdia síce, že nie nie sú antisemiti, len antisionisti, ale povídali, že mu hráli, ako hovoria Česi. A dosť často sa zdá, že tie noty, podľa ktorých hrajú, sú východnejšieho pôvodu.

Napríklad teraz: Je asi dosť ťažké, aj pre Weisenbachera, byť pobúrený, že chytili masového vraha a ultrateroristu Yahya Sinwara, ale predstavte si, on to dokázal, že ani Putinove fekálne kaťuše by to nezvládli lepšie. Čujte:

„Yahya Sinwar zmaril tisícky životov, nie len Izraelcov/čaniek ale aj Palestíncov/čaniek. Zabíjal (dával zabíjať) svojich politických oponentov ale napr. aj LGBTI ľudí v Gaze. Ďalšie desiatky tisícov zničil kvôli svojej hlúposti a nenávisti.“ Potiaľto pravda a nič len pravda. Ale teraz to príde:

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite