Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aj slovenské zdravotníctvo vie ísť príkladom: AGEL opäť získal prestížne ocenenie

.tlačová správa .zdravotníctvo

Najväčší súkromný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v Strednej Európe skupina AGEL pokračuje vo svojom víťaznom ťažení a aj tento rok získala jej dcérska spoločnosť AGEL SK významné ocenenie Slovakia Best Managed Companies 2024. Tak, ako vlani či predvlani, aj tento rok sa ocitol medzi viac ako desiatkou úspešných slovenských firiem.

Aj slovenské zdravotníctvo vie ísť príkladom: AGEL opäť získal prestížne ocenenie

Prestížne ocenenie Deloitte Best Managed Companies vzdáva hold súkromným spoločnostiam, ktoré pôsobia na Slovensku. Program oceňuje celkový úspech a kvalitu spoločností vrátane ich vrcholového vedenia. Zároveň podporuje rozvoj podnikania a ponúka odbornú podporu s cieľom zabezpečiť úspech firiem v budúcnosti.

„Už po tretí krát sa naša spoločnosť stala súčasťou tohto prestížneho rebríčka a tým pádom aj globálnej komunity najlepšie riadených privátnych firiem,“ vyjadril sa predseda predstavenstva Michal Pišoja. zo spoločnosti AGEL SK, a. s. Osvedčená metodika Deloitte pritom hodnotí kvalitu riadenia firmy a vedenia vo viacerých oblastiach, ako je napríklad strategické smerovanie či produktivita a inovácie. 

Ocenenie „Best managed“ sa udeľuje vo viac ako 45 krajinách po celom svete. So získaním titulu Best Managed Companies aj v tomto roku spoločnosť AGEL SK potvrdila svoju pozíciu lídra v oblasti súkromných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. 

Skupina AGEL SK a. s. je najväčší súkromný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v strednej Európe. Na Slovensku pôsobí od roku 2006 a prevádzkuje 17 nemocníc, polikliniku, 6 špecializovaných zdravotníckych zariadení, 14 lekární, pracovnú aj dopravnú zdravotnú službu, laboratóriá a ďalšie spoločnosti súvisiace s poskytovaním zdravotnej starostlivosti. Investuje do zvyšovania jej úrovne, dostupnosti a do modernizácie zdravotníctva.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite